Copyright © Cerita Tentang Kami
Design by Dzignine
Tuesday, February 3, 2015

Seminar Kuasai Potensi Diri DAO

Alhamdulillah...

Dapat jugak join seminar kenali potensi diri Dr. Azizan Osman. Rupanya nie roadshow free yang terakhir dia buat. Lepas nie dia bakal superbizi tahap tak de masa dah nak layan mende² free lagi. Huhu....Tahniah DAO. Usaha berkongi secara percuma dengan ramai orang di Malaysia nie, dah 6000++ usahawan yang grade dari IMKK. Dan dah beratus usahawan yang berjaya tingkatkan pendapatan melalui perniagaan masing².

Beratus juga yang dah jadi jutawan.

Saya pun bakal jutawan jugak. Hehe....
Siapa kata single mom tak boleh jadi jutawan? Even sebenarnya ramai yang jadi kaya atau lebih senang lepas single semula. Dah banyak bukti terbentang depan mata..khennnnn??


Mungkin nak jadi rezeki jugak dapat join seminar nie sedangkan dah beberapa kali pun saya daftarkan nama. Tapi tak dapat nak join atas beberapa sebab.

Kali nie dapat ajak kawan² yang sama² berniaga di Pasar Tani, Chini. Kami looking forward untuk join IMKK pulak. Fee IMKK agak tinggi. So, kami peniaga kecik nie kenalah menabung dulu...

Banyak jugak ilmu yang DAO bagi. Terutamanya tentang perkara yang back to basic, hubungan kita dengan Allah, dengan famili, dengan suami, dengan anak². Ada ramai yang terlupa benda² nie dengan alasan bizi dengan bisnes sendiri.

Hope saya berjaya nanti. Demi anak² yang sangat perlukan perhatian.
Saya berjanji akan terus berjuang untuk memulihkan keadaan ekonomi keluarga yang agak terumbang-ambing dek musibah yang melanda kami. Saya juga janji untuk memulihkan emosi anak-anak malahan emosi saya sendiri yang tercalar-balar hasil dari penganiayaan yang kami terima.
Kalau DAO boleh bangkit dari kejatuhan dalam hidupnya, masakan saya tak boleh?
Mesti boleh lah!

0 comments: