Copyright © Cerita Tentang Kami
Design by Dzignine
Monday, March 28, 2011

Telekung Jersey GA

1st TIME JOIN GA

Murni sungguh hasrat Pn Diyana utk mempromot hasil tangan boda tercinta....So, sesapa yang nak bli telekung bole visit blog beliau kt sini
Kalo nak telekung free, bole la join GA Pn Diyana nie....doa2 bg menang...


Telekung yang famili Pn Diyana jual nie ada 2 jenis...
1. Saiz Dewasa
2. Saiz Kanak-kanak


** cth : Telekung Dewasa **


** cth : Telekung Kanak-kanak ~~ Tomei~~**

Ciri2 telekung kt kedai Cik Diyana :

1. Kain Jersey
2. Dua Lapisan dibahagian dalam hinggan pangkal dada
3. Tidak Panas
4. Jahitan rapat ke kepala
5. Tak perlu memakai anak telekung or anak tudung
6. Labuh kain 58 inci
7. Simple & kemas
8. Menjadi pilihan utama jemaah2 yg nak mengerjakan haji / umrah
9. Warna putih Suci murni - Tak der kaler2, tak der kerawang


** Suci jer kaler dia...**


Harga :

Dewasa : RM 58
Dewasa [size XS] :
RM 48
Dewasa [size S]:
RM 45
Kanak-kanak :
RM 38
Kos pengeposan telekung kanak-kanak :
RM 6
Kos pengeposan telekung dewasa : RM 9 

Untuk maklumat lanjut, bole visit blog nie yer...


 

Syarat untuk join GA nie, cuma letak kan gambo yang menutup aurat, ibu & anak. So utk syarat tu, nie le ga,bo Cik Nurie & anak dara, Yasmin Nur Nadhira.....Gambar nie di amik lepas solat asar...seb tak lupa nk snap gambo.....hik..hik....


** Saya & anak dara**


** Lagi...**


** dan lagi....**


Anak dara nie mmg suka bergambar....& belajar wat memek2 muka cam nie dari Mak Su nyer...Umurnya 3 thn 5 bln...
Setiap kali mama amik wuduk & nak solat, dia konpom nak join skali..Kena tolong dia amik wuduk skali...bentang sejadah sume la...complete nk tgk cermin lepas pakai telekung...
Since dia dh masuk tadika, perbuatan dalam solat tu dh pandai..cuma apa yg dia baca tu, wallahua'lam la...
Tk per..janji dia nak wat....syukur...Alhamdulillah..


1 comments:

AkmaFaizal says:
at: April 5, 2011 at 5:20 PM said...

wah pandai betul dia buat memek muka..sangat comel n ngediks gitu..akeke

seronok kan tgk anak pandai solat. hehe