Copyright © Cerita Tentang Kami
Design by Dzignine
Wednesday, March 30, 2011

SAPE ADA IMPIAN....

SILA ANGKAT TANGAN....


Saya ADA!!!!!
Sape yang tak de impian kan???

** Sila capai impian anda..**

Tips supaya kita selalu ingat impian kita:
Amik kt SINI


1. Save di reminder, notes atau to-do-list dalam henpon Anda.
 Setiap orang di kalangan kita memiliki henpon. Bila dah tulis apa impian Anda, baca berpuluh kali dalam sehari, paling kurang 3 kali sehari. Baca selepas selesai bersembahyang fardhu pun teknik yang OK juga.

2. Tulis di dalam buku nota kecil, baca banyak kali tiap hari.
Selepas membaca, fikiran cara bagaimana Anda nak mencapai impian tu. Fikir dan terus fikir. Idea-idea akan muncul selepas Anda berfikir. Idea inilah aset penting time kita nak merancang strategi.
Doa, idea, ilham dan gerak hati akan memandu usaha kita. Semuanya daripada Allah. Ingatlah Allah selalu, supaya Dia ingat pada Anda, menyayangi Anda lalu memberi respon kepada doa-doa Anda dalam usaha mencapai impian Anda.

 ** Kena keje keras**

So, Marilah kite sume cuba untuk gapai impian kita tu....
Setiap impian tu mesti dimulakan dengan langkah pertama...sila keluar dr zon selesa kita.....

SERTAI CIK NURIE..MARI KITA SAMA-SAMA MENGUBAH NASIB KITA....FOKUS DENGAN APA YANG KITA NAK....

Do Contact Me : 013-378 4050

1 comments:

Chempaka Aziz says:
at: March 31, 2011 at 3:16 PM said...

bgus info ni.tq for sharing.