Copyright © Cerita Tentang Kami
Design by Dzignine
Friday, March 25, 2011

No...No..No...

DIET DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL & MAKANAN RENDAH GULA

Tahukah anda??
Ada orang kata, pempuan2 yang pakai PREMIUM BEAUTIFUL tu nak kurus tapi nak melantak cam
PUAKA..huhu..sadis sungguh..

 ** Menakutkan...**


Mengikut pengalaman Cik Nurie, menjaga pemakanan adalah penting..walo apa cara pun anda sume
berdiet..Pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL adalah alat bantuan yang akan cepatkan proses menurunkan
berat badan….tak caya?? Cubalah…
Pemakanan yang betul bukan ler bermakna kena skip makan. Pemakanan yang betul tu maksudnya
sume sumber2 zat yg badan kita perlukan tu, ada dlm 1 meal yg kita amik..

 ** Makanan Seimbang **

Untuk makluman,
Bila someone tu pakai PREMIUM BEAUTIFUL,  secara automatik  perut akan kurang merasa lapar…
Dan bila makan, konpom tk leh makan cm PUAKA…sbb perut dah dikecikkan oleh PREMIUM BEAUTIFUL…Sape yang dh pakai je yg tau….kan….kan….So, boleh kurus tak??? Lu pk la sendiri…
Dengan PREMIUM BEAUTIFUL juga, bdn kita akan dapat shape yg cantik...
Tapi penting utk sume pastikan sume zat ada dlm makan yg di amik yer…ish..panjang lak..sebenarnya
nak citer pasal gula jer td..~~hik..hik..~~

 ** Ini adalah GULA **


FAKTA GULA yg perlu kita tahu…

Gula tu adalah karbohidrat ringkas yg bekalkan sumber tenaga SEGERA yg mudah diserap oleh tubuh…
Gula boleh terdapat di dalam makanan yang mengandungi karbohidrat cthnya nasi, mee, roti, pasta &
ubi-ubian.
Semua kena tahu yg macam0macam jenis gula tersembunyi dlm kebanyakan makanan yg dh diproses.
Kalo Cik Kiah-Cik Kiah ada terjumpa nama-nama cam nie : SUKROSA, FRUKTISA, MADU, MOLASSES,
LAKTOSA, MALTOSA & GALAKTOSA kt label makanan, itu sume adalah nama lain bagi GULA….
Pengurangan makanan bergula mesti kena kurang sbb gula pun dh wujud secara semulajadi dlm makanan2 yg Cik Nurie dh sebut tadi...

Dapatkan PREMIUM BEAUTIFUL anda sekarang...
Hubungi Cik Nurie - 013-378 4050
nadhira.haqim@gmail.com


1 comments:

p@kcikLie / mamadiana says:
at: March 26, 2011 at 4:18 PM said...

salam singgah dr mamdiana.