Copyright © Cerita Tentang Kami
Design by Dzignine
Monday, March 7, 2011

Premium Beautiful :: Semakin Hari Semakin Sayang

EDISI SAMBUNGAN....

Hehe..mesti sume heran kn..nape tajuk nie ada sambungan...~~cm drama bersiri daaa.....~~
Actually nak share jer ngan sume org..Selepas pakai PREMIUM BEAUTIFUL nie, mmg terserlah lagi emosi En. Suami yang makin sayang kt wife dia nie....bukan le sblm nie tk sayang..tp tak tunjuk jer kot...~~ harap betulla...hehe...~~ nak tau, baca sini.

FYI, En. Suami mmg suka post status kt FACE BOOK dia dgn lirik2 lagu yg jiwang2....tp tk pernah nk tuju kt Cik Nurie...huhu..~~ sedey tau....~~

 ** Nie contoh posting dia tau....mmg jiwang je kn?? **


Jangan salah sangka tau..tk pernah terniat pun nk saja2 soh En. Suami wat posting cm nie...ye la..maybe ada yg ckp, " ala..dia plan le tu ngan laki dia...so bole wat testi.."
Sekali lagi di ulangi...TIDAK..TIDAK..TIDAK....

Actually, on 04, 05 & 06 Mac yg lps, Cik Nurie ada konvensyen kt Eqo...Konvensyen QIT untuk Pos Malaysia...rujuk sini . Terpaksa meninggalkan anak2 & suami tersayang...Bila blk umah semalam, biasa le..buka emel & facebook....sgt teruja & terkujat sbb En Suami send mesej cm nie....

** nie la mesej dia...hehe...**


TQ Abang...



2 comments:

Ain says:
at: March 7, 2011 at 7:56 PM said...

Huhu.. Naperla lately ni Ain cepat tersentuh dengan entry2 macam ni.. maybe lepas join bizz ni.. baru ain tahu ramai rupanya yang cuba mengharapkan perhatian dari suami..

Isteri sebenarnya bukanla mengharapakn wang duit intan berlian (kalu dapat pun ok jugakkan), tapi paling penting adalah perhatian dan kasih-sayang.. huwaaaa..

nurie says:
at: March 8, 2011 at 8:58 AM said...

Betul tu ain..sebenarnya isteri nie bukan la harap sgt kemewahan...tp kalo ada, 1 bonus la tuh...cuma bila dh lama kawen & beranak pinak, masing2 bz, communication tu jd kurang...at last, sume jd rutin & t/jawab jer....tu yg byk kes cerai dgn alasan, dh tak sehaluan....