Copyright © Cerita Tentang Kami
Design by Dzignine
Saturday, February 12, 2011

1st Deal...

Alhamdullilah...


Terima kasih kepada kawan2 Cik Nurie yang sudi dtg umah td...
Terima kasih juga pada biz partner, AIN yg sudi bantu Cik Nurie closed deal kan prospek td...
Actually, prospek td adalah opismate Cik Nurie, Pn Ros & Pn Shaat...pada mulanya dorang cuma berhajat nk bli PB untuk kuruskan saiz badan jer...bila tgk Cik Nurie dah pakai PB, dorg pun sangat excited nk bli gak...
Tp bila dengar plan yg AIN citer td, dorg pun minat gak nak buat....


** sesi penerangan oleh Pn AIN**


** Pn Shaat & Pn Ros yg khusuk mendengar**


Walopun anak Pn Shaat dh mengamuk2, biz mesti diteruskan...so esok kena gi kt stokis n register kn dorg...plus amik stok utk dorang....alhamdullillah..rezeki anak2...

Sempena hari Besday abang ari nie, & besday Cik Nurie pada ari Ahad & juga anniversary Ahad gak, Cik Nurie pun merajinkan diri memasak Mihun goreng ngan keropok, air sunquick & teh o.....hehehe...
Cik Nurie pun berbesar hati membeli kek walopun sebenarnya tk nk makan benda2 berkalori tinggi...huhu...hancus diet....tp lupa lak nk snap pic mihun goreng tu.Tp bangga sangat sbb dorg ckp mihun goreng Cik Nurie sedap...hehe..kembang semangkuk jap..gambar kek jer ada....


** kek TIRAMISU**



Anak2 pun mengaktifkan diri denga cara masing2...
Kagum ngan Mawaddah a.k.a anak Pn Ros, pandai bw diri.....main ngan abang Nazrul n abang..kagum gak ngan abang, sbb leh plak dia main ngan anak org...hehe...selalunya bdk2 takut ngan dia...maklum la...dia kn warior garang.....anak2 Pn Shaat lak meragam...maybe sbb demam kot...sian dorg...


** Waddah main ngan kak Yasmin..sporting btol bdk cumel tu...**



** Suka ngan kamera...bole jd model**


** Cik Abe yg teringin nak baby lagi**



** Aina yang meragam...dengki ngan kakak yg demam**


4 comments:

lydzar says:
at: February 12, 2011 at 6:38 PM said...

demam2 pon diangkut gak ngn mak dia ek..hehehe..

kt label entry ni, akak letak la Premium Beautiful instead of Bisnes

lydzar says:
at: February 12, 2011 at 6:38 PM said...
This comment has been removed by the author.
Ain says:
at: February 14, 2011 at 12:41 PM said...

Ain pn tumpang happy utk Nor.. dimana ada kemahuan, disitu ada usahakan..

Tapi mmg betul..mee hun tu sedappp.. bleh amik order lepas ni..

nurie says:
at: February 14, 2011 at 8:50 PM said...

hehe..ain..sila order ek..nnt bila2 mai sini, kita msk nasi ayam lak...