Copyright © Cerita Tentang Kami
Design by Dzignine
Tuesday, February 1, 2011

TranSForMaSi

pin..pinnn...ponn..ponn....

Hari nie, Cik Nurie nak citer pasal transformasi yang telah dibuat sejak 2 bln yg lepas....sblm nie, mmg mcm2 cara dah buat...bli ubat itu, makan produk ini..wat sauna & sebagainya....malang 1000 kali malang..tk berjaya....huhuhuhuhu...cedey...cedey.....

Tp kali nie, Cik Nurie dh tk mo pandang ke belakang....since ia dh nampak penguncupan perkembangan, so Cik Nurie mmg akan teruskan jer la...Tq pada x-skoolmate yang introduce produk nie pada Cik Nurie...nnt citer pasal produk akan menyusul yer....

Skang Cik Nurie excited nak tunjuk gambo....walo pun tk de la jauh sgt beza dia...tp 1'm proud with myself....sbb berjaya juga...akan ku usaha hingga btol2 mengancam ler....hehehehe....

Nie, Cik Nurie 2 bln yang lepas.....76kg





.
.
.
.


Today. Cik Nurie @ 68kg....




Alamak, gambo tk clear la...nnt Cik Nurie letak gambo yg clear nampak dr kepala sampai kaki...hehehe..
Tp ada masalah sket...sbb, pipi Cik Nurie yang bam bam tu tk leh turun pun...huhuhu....
Apa2 pun, sebarang penguncupan perkembangan akan dimaklumkan kemudian.....


2 comments:

Eila says:
at: February 11, 2011 at 11:51 PM said...

Congrats Cik Nurie...Memang berbaloi pakai PB ni...lagi sebulan mesti slim betul...sambil2 tu boleh buat side income gak kan..:)

Admin Kedaiwan says:
at: February 18, 2011 at 9:21 AM said...

PatOt ler Cik Nurie nampak selim melim skrg neh.. ada rahsia pakai kat dalam.. teruskan usaha murni anda sehingga mengancam.. alang2 selok perkasam, biar sampai ke hujung rambut..

U/p : Live tengok.. mmg nampak slim skit..