Copyright © Cerita Tentang Kami
Design by Dzignine
Thursday, February 17, 2011

Premium Beautiful :: Pregnancy

TAHUKAH ANDA.....

Premium Beautiful boleh membantu puan-puan yang ingin mendapatkan cahaya mata....
Dengan pemakaian yang konsisten selama 8 jam sehari berserta pengambilan pil MAHARANI, insyaAllah...dengan juga disertakan doa & tawakal kepada Allah.


 ** Permata hati Cik Nurie **
** Muhammad Nazrul Haqim b. Mohd Yusof **
** Yasmin Nur Nadhira bt. Mohd Yusof **


Testimoni nie adalah adik ipar Cik Nurie sendiri...dh kahwin selama dua tahun...macam2 usaha dh dibuat samada berurut, berubat, makan mcm product...at last...alhamdullilah...rezeki mereka berdua...
Now dah peknen 3 bulan selepas sebulan memakai PB....




Berminat ??
Hubungi  : Cik Nurie - 013-378 4050



2 comments:

Ain says:
at: February 18, 2011 at 9:40 AM said...

Ni testimoni yang bagus.. anggaplan Premium Beautiful ni salah satu cara kita nak berikhtiar..

nurie says:
at: February 18, 2011 at 10:49 AM said...

ye btol...sps2 pun semua ikhtiar kena disertakan doa...