Copyright © Cerita Tentang Kami
Design by Dzignine
Saturday, February 12, 2011

Testimoni

Sedapnyer rasa....

hehe....intro bukan main lg ek....nie mmg citer benar & betul...tk de makna nk tipu2 tau...
Pengakuan jujur....mmg dh lama teringin nk kurus...sbb badan dah naik betul skang nie...berat, selalu penat, tk boleh nak pakai baju lama2....tk boleh pakai baju yg berfashion sket...heeee...dengki tau tgk org lain bole pakai baju cantik....

Macam-macam cara dh, makan sume produk kuruskan badan.just name it..sume dh pernah try....tp as per everyone know, produk kuruskan badan mmg mahal giler laaaa....setakat nk consume sebulan dua, bole la....& almost sume product tu mmg consume 2 or 3 bulan jer..tk tahan beb..tak cukup bajet..nk gi slimming centre, lagi le tk bole blah...tak cukup mkn nnt org dalam umah nie...maklum la bukan org kaya raya pun.

Masa bulan puasa last year, 2010, Cik Nurie gi bli skywalker....utk wat work out...surf dalam internet, info2 pasal pemakanan sihat, cara kira kalori...hehe..skang dh terer kira...it's work...
dalam bulan puasa tu turun drpd 76kg ke 70kg gilar la gumuksss..., tp after raya...Ya ampun..naik blk jd 73kg....tp berkat kerajinan hari2 wat work out 20 minit sehari, kira kalori makanan, mkn sikit....berjaya la menten berat sampai skang nie 70kg....Cuma masa CNY ari tu, turun sampai 67kg....pas cuti CNy, menten blk 70kg...huh!!

Now, sejak dh kena menyental baju skolah & kasut skolah, nk kena tido awal sbb kalo tk anak tk mo tido...makanya Cik Nurie sempat work out kadang2 jer...tu pun mmg kuatkan semangat...dh le badan Cik Nurie carb sensitif...so mmg senang gila ler naik...huhuhu...

Rasanya tak bole takat 70kg & sometimes naik..sbb still tk bole nak melaram...gumuks btol, Cik Nurie decide nak try la PREMIUM BEAUTIFUL, so kontek AIN and dia introduce skali ngan biz PB nie..so ok la..boleh gak nk guna utk dpt kn side income...

So mlm td dah try pakai....niatnya utk kurus jer...tp tak sangka, Cik Nurie dpt kesan lain dulu....hehehe..rupanya sakit belakang dh tak der...SERTA-MERTA a.k.a IMMEDIATE jer kesan dia...suker...suker..suker...sbb selama nie mmg realize kalo lepas masak2, wat keje kt dapur & keje umah, mesti pinggang & bahagian tulang belakang tu rasa sakit...pas tu nk duduk lama2 tanpa bersandar mmg konpom tk leh...sbb sakit & lenguh...Alhamdullilah....akan Cik Nurie pakai terus utk kesihatan...




Kalau anda sumer berminat nak cuba, boleh calling2 yer..
Apa yang akan anda dpt kalo bli PB ngan Cik Nurie :



1. PB WASH





2. REBATE harga lebih murah

Pembelian adalah secara CASH, KAD KREDIT, INSTALLMENT with RHB EASY...
hubungi Cik Nurie
013-378 4050





2 comments:

Ain says:
at: February 14, 2011 at 12:42 PM said...

Betul tu Nor.. mmg PB ni more to kesihatan.. semua sakit2 yg kita alami sebelum ni akan menghilang dari hari ke hari..

Dan bonusnya.. badan jugak makin cantik dan wajah berseri-seri..

Mmg rugi siapa yang tak dapatkan satu set utk memasing

nurie says:
at: February 14, 2011 at 8:23 PM said...

ye btol....br 4 ari pakai, dh turun semula jd 68kg...suka sgt...:)